Antena 3 CNN Sport O nouă dezvăluire în cazul de dopaj al Simonei Halep. Preţul suplimentului care i-a ruinat cariera

O nouă dezvăluire în cazul de dopaj al Simonei Halep. Preţul suplimentului care i-a ruinat cariera

Lumea sportului a fost surprinsă în momentul în care Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping, efectuat după turneul US Open din 2022. Ulterior, jucătoarea din România a primit o pedeapsă de 4 ani, însă Simona speră să își demonstreze nevinovăția la TAS.

O nouă dezvăluire în cazul de dopaj al Simonei Halep. Preţul suplimentului care i-a ruinat cariera
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Javier Rojas
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Oct 2023   •   14:56

Continuă misterul în cazul Simonei Halep, iar jurnaliștii din străinătate încearcă să găsească răspunsuri pentru situația în care a ajuns fostul lider mondial al WTA. Sportiva din România este "acuzată" că a avut prea multă încredere în staff-ul lui Patrick Mouratoglou, însă va afla într-o bună zi cine se face vinovat de cele întâmplate.

Jurnaliștii de la Przeglad Sportowy au aflat că suplimentul cu colagen, contaminat cu Roxadustat potrivit spuselor tabărei Halep, a costat un dolar.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul Simonei Halep: "Toți cei dați în judecată vor plăti bani grei!”

Mai mult, sursa citată a notat că acest supliment, recomandat Simonei de Academia Mouratoglou, pe motiv că avea o doză mai mică de zahăr, era cel mai ieftin de pe piață.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Toate aceste dezvăluiri vin în completarea celor făcute de jurnalistul Costin Ștucan (Gazeta Sporturilor), care, după ce s-a dus în Canada, a descoperit că firma care a produs Keto MCT, Quantum Nutrition, e una lipsită de anvergură în acest domeniu al suplimentelor sportive, scrie Adevărul.

Presa internațională a ridicat un semn de întrebare în cazul de dopaj al Simonei Halep

"Echipa lui Patrick Mouratouglu i-a recomandat Simonei Halep suplimentul misterios. Francezul a auzit că este un remediu bun folosit des de atleți importanți. Exact așa s-a apărat în fața ITIA. Știa de Keto MCT doar din auzite, dar se pare că omul care deține compania este prietenul său.

Citeşte şi: Puya, semnal de alarmă pentru consumatorii de droguri: ”Am fost în decurs de câțiva ani la 5-6 înmormântări de oameni de vârsta mea”

Cea mai scumpă academie din lume și fostul lider mondial au folosit un supliment care costă un dolar, cel mai ieftin de pe piață. Halep a jucat totul pe cartea încrederii și a crezut orbește în echipa sa. Mai devreme sau mai târziu vom afla exact ce s-a întâmplat și, folosind cuvintele Simonei Halep, cine a trădat-o", a notat presa poloneză.

×
Subiecte în articol: Simona Halep caz dopaj supliment
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close