Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Imagini din satelit cu locul accidentului în care a murit Condrea

Imagini din satelit cu locul accidentului în care a murit Condrea

Imagini din satelit cu locul accidentului în care a murit Condrea
de M.Z.    |    24 Mai 2016   •   22:05

Imagini din satelit cu locul accidentului rutier în urma căruia a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, au fost prezentate marți, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

În zona în care a avut loc accidentul, erau trei camere de supraveghere.

Pe primele două camere, nu apare niciun fel de imagini cu mașina care ar fi intrat de pe DN1 și care ar fi fost condusă de Condrea, respectiv un Opel Astra J.

Așadar, planează mai multe ipoteze asupra morții lui Dan Condrea: accident rutier, sinucidere, teoria că a trebuit să dispară din peisaj, pentru a nu se ajunge la cei care s-ar afla în spatele lui.

Imaginile de pe ultima cameră, dinainte de accident, arată o mașină tot Opel, dar care nu același model ca cea implicată în accident.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Ne-a mințit Guvernul cu testele dezinfectanților diluați? ICECHIM ar fi refuzat să facă analizele Hexi, ca să nu-și păteze imaginea

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close