Antena 3 CNN Politică Dragnea, despre viitorul lui Tudorel Toader: A greşit foarte mult, vom discuta acest subiect probabil în Comitetul Executiv următor

Dragnea, despre viitorul lui Tudorel Toader: A greşit foarte mult, vom discuta acest subiect probabil în Comitetul Executiv următor

Dragnea, despre viitorul lui Tudorel Toader: A greşit foarte mult, vom discuta acest subiect probabil în Comitetul Executiv următor
Sursa foto: foto: captura Antena 3
12 Apr 2019   •   00:24

Liviu Dragnea a declarat, joi, că ministrul Justiției, Tudorel Toader nu mai are susţinerea pe care a avut-o în PSD, că a greșit mult și că, probabil, situaţia sa va fi discutată la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv al partidului.

Citește și: Liviu Dragnea, urmărit de două mașini dubioase după ce a plecat de la Antena 3

Citește și: Liviu Dragnea, despre o înfruntare cu Iohannis la prezidențiale: "Nu e greu de bătut!"

"Asta va hotărî primul-ministru, şi-l asumă, nu şi-l asumă, este clar că, nu are rost să ne ascundem după degete, în partid nu pot să spun acum că domnul Toader mai are susţinerea pe care a avut-o. Nu sunt chestiuni personale, nu are nimeni nimic personal, dar există această supărare mare( ...)

Eu am în continuare, am avut un respect foarte mare pentru Tudorel Toader şi acum am, dar a greşit foarte mult. Ca membru al unui guvern asumat de un partid mare, într-o perioadă destul de agitată exact din motivele astea false, nu poţi să te joci cu aşa ceva. Adică, aici este vorba despre o responsabilitate foarte mare pe care trebuie să ţi-o asumi şi nu poţi să enunţi ceva, după care să te joci cu enunţurile alea, mai ales că sunt foarte sensibile. Asta este, de fapt, cea mai mare supărare în partid, nu are nimeni ceva cu domnul Toader personal, dimpotrivă, îi respect pregătirea. (...)

Citește și: Un tânăr a povestit în direct la Antena 3 cum s-a trezit cu ministrul Daea în curte. "Norocul dânsului că era legat câinele!"

Citește și: Dragnea anunță că are o surpriză plăcută pentru Iohannis la consultările de la Cotroceni. "La 9.00 va primi faxul"

Asta este marea supărare şi nu are rost să o ascund, i-am spus-o şi dumnealui, i-am spus-o foarte cinstit şi fără patimă, fără ceartă. (...) Nu ştiu ce va fi, o să discutăm acest subiect, probabil, în Comitetul Executiv următor. Nu va fi subiectul principal, dar eu, personal, am foarte mare supărare", a afirmat Liviu Dragnea, la "Subiectiv".

Citește și: Dragnea: Ce să facem? Să dăm crezare unora că Iohannis este șantajat în cazul revocării lui Lazăr?

Citește și: Liviu Dragnea, teorie-șoc: De ce este atacată coaliția PSD-ALDE de la Bruxelles

Citește și: Dragnea: Punctul de pensie va crește la 1.775 de lei

×
Subiecte în articol: Subiectiv Liviu Dragnea
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close