Știri Antena 3 CNN din 07 Ianuarie 2021

Știri Antena 3 CNN din 07 Ianuarie 2021. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume.

92 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    07 Ian, 23:30
    O femeie în vârstă de 60 ani şi un bărbat de 73 ani au fost găsiţi morţi, în locuinţa femeii, dezbrăcaţi şi cu gâturile tăiate. Cercetările se realizează, in rem, adică doar pentru faptă, procurorul aşteptând rezultatele testelor ADN dispuse pe probele ridicate de la locul crimei.
    pensionari ucisi dezbracati gat taiat rosiori vaida bihor

    Doi pensionari au fost găsiţi dezbrăcați și cu gâturile tăiate, în Bihor

  • Actualitate
    07 Ian, 23:15
    Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie a anunţat, joi, că Biserica Ortodoxă Română a primit ordin să întocmească în două zile liste cu preoţii care vor să se vaccineze. Înaltul prelat a menţionat că va comunica răspunsul nu în două zile aşa cum i s-a cerut ci într-o săptămână, motivând că nu va obliga pe nimeni să se vaccineze.
    ips teodosie preoti vaccin anti covid 19 biserica ortodoxa romana

    ÎPS Teodosie: "Ni s-a cerut, în două zile, să spunem câți preoți se vaccinează"

  • Actualitate
    07 Ian, 23:03
    Bitcoin a ajuns joi la o noua valoare record, depășind pragul de 40.000 de dolari pentru o unitate. Creșterea vine pe fondul optimismul piețelor legate de certificarea victoriei lui Joe Biden în Statele Unite, după săptămâni în care criptomoneda a devenit tot mai puternică.
    bitcoin nou record 40 000 de dolari o criptomoneda

    Bitcoin, un nou preț record! 40.000 de dolari pe unitate

x close