Antena 3 CNN Actualitate Educație ADMITERE LICEU 2018 ALBA. Repartizarea computerizată în liceele din ALBA

ADMITERE LICEU 2018 ALBA. Repartizarea computerizată în liceele din ALBA

ADMITERE LICEU 2018 ALBA. Repartizarea computerizată în liceele din ALBA
de S.T.    |    09 Iul 2018   •   14:55

ADMITERE LICEU ALBA. Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a a avut loc luni.

ADMITERE LICEU ALBA. Vor fi repartizaţi candidaţii care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2018 - 2019.

Mii de elevi au aflat în ce liceu vor învăţa din clasa a IX-a. Vezi AICI rezultatele repartizării pe licee


ADMITERE LICEU ALBA. Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi se va face între 10 - 13 iulie.

AFLĂ UNDE AI FOST REPARTIZAT, SITUAȚIA PE JUDEȚE:ADMITERE LICEU ALBA. Cea de-a doua repartizare absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapei anterioare, utilizând aplicaţia informatică centralizată, va avea loc pe 7 septembrie.

ADMITERE LICEU ALBA. Un procent de 73,6% dintre candidaţii la Evaluarea Naţională au obţinut medii mai mari sau egale cu 5.

ADMITERE LICEU ALBA. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat.

ADMITERE LICEU ALBA. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Avion cu oamenii lui Ilan Șor, verificat de SRI la București
x close