Știri Antena 3 CNN din Noiembrie 2020 | Pagina 9

Știri Antena 3 CNN din Noiembrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 9

2128 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    27 Noi, 20:30
    Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunţat în urmă cu o lună, cu mare fast, lasarea unui centru de transfuzii care ar fi trebuit până acum să ajute pacienţii Covid-19. Răzvan Dumitrescu a prezentat în cadrul emisiunii "Subiectiv” situaţia centrului de recoltare în acest moment.
    centru trasnfuzii gerota nefuctional marcel vela

    Centrul de transfuzii "Gerota” promis de Marcel Vela nu este funcţional

  • Actualitate
    27 Noi, 19:45
    Radu a stat 34 de zile în spital şi a văzut colegi de suferinţă duşi la morgă în saci negri, cu numele scrise pe bucăţi de leucoplast. Pentru el, Pentru el, plasma pe care a primit-o a făcut diferenţa între viaţă şi moarte.Chiar și așa a slăbit 10 kilograme și acum îi e mai teamă de coronavirus decât îi era înainte.
    plasma convalescenta tratament covid 19

    Povestea emoționantă a lui Radu, vindecat de COVID cu plasmă: „Am un cadou pentru tine: ai primit o nouă şansă la viaţă!”

  • Actualitate
    27 Noi, 19:42
    CJSU a aprobat vineri patru hotărâri care vizează solicitarea către Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea măsurii de carantină zonală a Municipiului Sibiu, localitatea Şelimbăr, cartierul Arhitecţilor (Cisnădie), orașul Cisnădie și orașul Tălmaciu, precum și instituirea măsurii de carantină zonală în localitatea Mârșa, anunță Prefectura Sibiu, într-un comunicat.
    carantina in sibiu prelungita inca sapte zile

    Carantina în Sibiu, prelungită încă șapte zile

x close