Știri Antena 3 CNN din 14 Octombrie 2021 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din 14 Octombrie 2021. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

98 articole
Filtru articole


Resetează
  • News Hour with CNN
    14 Oct, 19:17
    Autorităţile sanitare propun închiderea şcolilor dn Ilfov, cele politice se opun. În Ilfov, unităţile de învăţământ rămân pentru moment deschise, anunţă ministrul Educaţiei, declaraţie care îi revoltă pe părinţi. Aceştia ameninţă că vor picheta Ministerul Educaţiei dacă Sorin Câmpeanu alege în continuare să ignore sfatul specialiştilor. În aceeaşi măsură, părinţii vor ca oficialul să răspundă pentru fiecare elev infectat.
    parintii ameninta cu proteste daca ministerul educatiei nu inchide scolile

    Părinţii ameninţă cu proteste dacă Ministerul Educaţiei nu închide şcolile

  • News Hour with CNN
    14 Oct, 19:10
    Atacul cu arcul într-un magazin din Norvegia a fost un act terorist, au anunțat autoritățile locale, după interogarea autorului. 5 oameni au murit, și alți doi au fost răniți după ce bărbatul i-a atacat folosind arcul cu săgeți. Agresorul, un danez convertit la islamism, a fost arestat.
    atac arc norvegia act terorist

    Atacul cu arcul din Norvegia a fost un act terorist

  • News Hour with CNN
    14 Oct, 19:01
    Românii sunt din ce în ce mai chibzuiți la cumpărături. Nu mai cumpără la kilogram, ci la bucată şi asta după ce analizează prețurile. Iar când vine vorba despre carne, vânzările au scăzut chiar și cu 20%, se plâng producătorii.
    cosul de cumparaturi tot mai scump de la o luna la alta

    Coșul de cumpărături, tot mai scump de la o lună la alta

x close