Antena 3 Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI. Află primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MEHEDINȚI

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI. Află primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MEHEDINȚI

11 Dec 2016   •   16:18
ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI. Află primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MEHEDINȚI
Sursa foto: foto: pixabay.com

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI Proiectele legislative, problemele sociale ale judeţului Mehedinţi, dezvoltarea infrastructurii şi locurile de muncă sunt principalele priorităţi pe care le au în vedere dacă vor ajunge în Parlamentul României candidaţii la alegerile din 11 decembrie aflaţi pe primele locuri ale listelor formaţiunilor din Mehedinţi care au răspuns întrebărilor AGERPRES.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 JUDEȚE. Rezultatele pe fiecare județ

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI Întrebările AGERPRES au fost:

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 1. Care sunt motivele pentru care partidul dumneavoastră v-a selectat pentru a ocupa această primă poziţie pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor / Senat?

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 2. În ce constă proiectul pe care îl oferiţi dumneavoastră alegătorilor? Care sunt, pe scurt, principalele priorităţi pe care vă propuneţi să le urmăriţi pe durata mandatului de parlamentar?

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 3. Care este părerea dumneavoastră despre votul pe listă de candidaţi? Care consideraţi că sunt avantajele şi dezavantajele acestui tip de vot comparativ cu cel uninominal?

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI

Viorel Palaşcă, candidat al ALDE Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 1. Eu sunt inginer de meserie. Am fost o viaţă în mijlocul oamenilor. După 1989 am fost prefectul judeţului Mehedinţi (1996-2000), vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi (2000-2004), secretar general al Ministerului Economiei şi Comerţului (2005-2006), secretar de stat la ministerul Economiei şi Finanţelor (2007-2008) şi deputat (din 2008). Deci, toate aceste repere biografice din CV-ul meu au decis conducerea partidului să accepte propunerea venită din organizaţia Mehedinţi şi să mă înscrie cap de listă.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 2. Programul meu electoral conţine, printre multe alte obiective de interes pentru mehedinţeni, şi nu numai, susţinerea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii turistice, reindustrializarea vechilor platforme, extinderea reţelor de gaz metan în Drobeta Turnu Severin. Toate acestea pot fi realizate fără probleme dacă vom avea un guvern PSD-ALDE.

3. În Parlament au ajuns multe persoane din întâmplare. Votul pe liste de partid mi se pare mai normal. Nu poţi să iniţiezi legi sau să susţii legi dacă nu ai nici o responsabilitate politică şi te situezi în afara unui program politic.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI

Ionuţ Sibinescu, candidat al ALDE Mehedinţi pentru Senat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 1. Mi s-a propus să candidez la Senat avându-se în vedere iniţiativele mele de până acum, referitoare la dezvoltarea mediului de afaceri şi la promovarea potenţialului economic şi turistic al judeţului Mehedinţi. Am primit fără rezerve această propunere şi, sper, să nu înşel aşteptările oamenilor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 2. În opinia mea, prioritatea numărul unu a judeţului Mehedinţi, unde şomajul se situează în jurul cifei de 10%, este lipsa locurilor de muncă. De aceea voi susţine investiţiile autohtone şi străine, atât în mediul urban, cât şi în cel rural. Bineînţeles, cu armele de care dispune, legal, un parlamentar.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 3.Votul uninominal a fost un eşec. Cred că votul pe lista de partid va mări încrederea oamenilor în cei care ajung în Parlament. Şi nu este suficient: îi va obliga pe aleşi să participe la implementarea programului partidului din care face parte.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI

Virgilică Popescu, candidat al PNL Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 1. Este o onoare pentru mine că mă aflu pe locul I al listei partidului. Am acceptat propunerea convins fiind că această încredere este rezultatul activităţii mele de până acum pusă în slujba comunităţii. Am acţionat pentru drepturile angajaţilor de la RAAN, am făcut demersuri la Guvernul condus de Dacian Cioloş pentru alocarea de fonduri băneşti pentru achiziţia de combustibili necesari producerii energiei termice la Termocentrala Romag-Termo.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 2. Proiectele mele îşi au originea în programul de guvernare al PNL.Voi susţine propunerea ca multinaţionalele să plătească impozitul pe profit în ţară, nu în paradisuri fiscale. De asemenea, voi sprijini înfiinţarea unor parcuri industriale în judeţul Mehedinţi astfel încât să creăm cât mai multe locuri de muncă şi voi depune eforturi pentru promovarea turismului în zona montană a judeţului, în oraşul Baia de Aramă.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 3. Consider că votul nominal a adus în Parlament persoane, unele dintre ele, fără responsabilităţi politice. Aşa putem explica traseismul, abandonarea programelor lor cu care au venit în campaniile electorale. În concluzie, votul pe lista de partid este benefic pentru ţară, Parlamentul fiind astfel mai funcţional.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI

Marius Bălu, candidat al PNL Mehedinţi pentru Senat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 1. Experienţa pe care am căpătat-o în diverse funcţii guvernamentale, în administraţia publică locală, ca preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, mandatul de senator în perioada 2012-2016, probabil au cântărit mult în balanţa colegilor mei din PNL care m-au propus în fruntea listei pentru a candida la alegerile din 11 decembrie. În legislatura care tocmai se încheie am avut 59 de iniţiative legislative, 11 interpelări, 9 moţiuni şi am fost autorul a 16 întrebări adresate unor reprezentanţi ai Guvernului.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 2. Printre priorităţile viitorului meu mandat se numără trecerea prin Senat a unei legi privind acordarea grupelor de muncă la disponibilizaţii de la RAAN. Voi milita, ca şi până acum, dacă voi fi ales, pentru aprobarea cercetărilor împotriva parlamentarilor suspectaţi de corupţie, pentru asanarea clasei politice. Mă voi alătura colegilor mei şi guvernului condus de Dacian Cioloş pentru implementarea proiectului autostrăzii Craiova -Piteşti, a autostrăzii A6 Lugoj-Drobeta Turnu Severin-Craiova-Calafat şi a valorificării potenţialului turistic al judeţului Mehedinţi - Insula Şimianului şi complexul de schi din Baia de Aramă.

3. În cazul meu, de pildă, nimeni nu a avut de suferit de pe urma faptului că am ajuns în Senat, în 2012, prin vot uninominal. Nu pot spune că nu mi-am asumat responsabilitate faţă de strategia partidului din care am făcut parte. Evident, votul pe lista de partid îţi dă mai multă credibilitate, şi îţi asigură o legătură mai stabilă între electorat şi formaţiunea politică care te-a lansat în cursa alegerilor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI

Dan Dumitru Cercel, candidat al PPU (social-liberal) Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 1. Sunt nou în politică. Am câştigat în iunie 2016 funcţia de consilier local în comuna Tâmna. Datorez totul sătenilor mei. Ei sunt cei care mă trimit şi în Parlament. Localitatea noastră este ocolită, justificat sau nu, de investitori, iar proiectele de modernizare a drumurilor, a reţelelor de apă-canal, lipsesc. Dacă am să ajung în Camera Deputaţilor, voi lupta ca cetăţenii comunei noastre să beneficieze de mai multă atenţie din partea administraţiei publice-locale şi judeţene. Pentru asta am fost de acord să candidez.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 2. Sunt multe proiectele la a căror implementare voi participa. Mă interesează să oprim exodul tinerilor în străinătate. Pentru asta trebuie să creăm locuri de muncă în agricultură. Alte priorităţi: investiţii în infrastructurile feroviare şi rutiere, accesul necondiţionat la sănătate, răspunderea personală a magistraţilor şi confiscarea averilor nejustificate, modificarea legii electorale pentru a permite intrarea în competiţia electorală atât a partidelor, cât şi a independenţilor.

3. Nu pot să mă pronunţ. Există riscul să greşesc susţinând votul uninominal sau votul pe liste. Cred însă că omul sfinţeşte locul!

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI

Georgeta Draghiea, candidat al PPU (social-liberal) Mehedinţi pentru Senat:

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 1. Partidul m-a selectat pentru că a văzut în mine un om de valoare şi continuu alături de cetăţean. Cu siguranţă, au contat mult şi rezultatele peste aşteptări obţinute ca independent la alegerile locale din iunie 2016.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 2. Primul meu obiectiv este asigurarea identităţii noastre româneşti şi a existenţei noastre ca naţie. Pentru asta trebuie să lupt să încurajăm natalitatea şi să sporim nivelul de trai al poporului, să se respecte drepturile constituţionale ale cetăţenilor.Partidul nostru optează pentru desfiinţarea pensiilor speciale pentru meritocraţie, valoare umană şi demnitate.

3. Votul pe liste este o cacialma, anume oficializată pentru a ascunde persoane certate cu legea în defavoarea oamenilor oneşti. Votul corect este cel nominal, pentru că este alegerea unei persoane şi nu propunerea unui partid care poate ascunde un anume interes.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI

Constantin Truşcă, candidat al PSD Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 1. Când mi s-a propus să candidez la Camera Deputaţilor am stat multe zile în cumpănă. Am fost ales primar al comunei Şimian în două legislaturi. M-am gândit că îmi voi trăda cetăţenii care au avut încredere în mine, dar când propunerea a venit din partea lor, am spus: da! În perioada celor peste patru ani de când mă aflu la conducerea Primăriei Şimian am făcut multe lucruri. Am înfrumuseţat satele, am asfaltat drumurile, am creat locuri de muncă, am susţinut proiectele de apă-canal.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 2. În ipostaza de deputat voi continua să fiu aproape de oameni. În primul rând voi sprijini acele priorităţi care sunt stabilite în programul de guvernare al PSD. În al doilea rând, voi avea iniţiative legislative care îmi vor fi sugerate de cei cărora le sunt dator să îi ascult, adică de cei care, prin votul lor, mă trimit în Parlament.

3. Nu pot să apreciez în ce măsură votul uninominal a fost bun sau rău. Cred că avantajele şi dezavantajele acestuia constau în verticalitatea şi demnitatea persoanelor care au fost propulsate în Parlament. Parlamentarul care s-a respectat şi a ţinut seama şi de politica partidului din care a făcut parte, înseamnă că a fost omul potrivit la locul potrivit.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI

Liviu Mazilu, candidat al PSD Mehedinţi pentru Senat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 1. Am avut, după 1989, foarte multe funcţii în administraţia judeţului Mehedinţi. Acolo unde am fost pus am susţinut acele proiecte care au rezolvat necesităţile oamenilor, le-au îmbunătăţit viaţa şi le-a dat şansa să-şi ridice nivelul de trai. În funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi pe care am avut-o până în iunie 2016, şi o am şi acum, am făcut parte dintr-o echipă care a pus mai presus de orice interesul celor mulţi. Datorită realizărilor de până acum am fost nominalizat pe primul loc pe lista PSD pentru Senat.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 2. Voi milita permanent în Senat pentru realizarea programului de guvernare. Cu alte cuvinte voi susţine acte normative care să ducă la soluţionarea multora dintre problemele cu care se confruntă ţara. PSD-ul, ajuns la guvernare, va susţine creşteri salariale la toate categoriile de personal, legea salarizării unitare, pensii decente, programe pentru tineri, revigorarea sistemului de sănătate, de învăţământ. Iată doar câteva elemente din strategia PSD pe care şi eu mi-o asum.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI 3. Votul pe liste mi se pare mult mai eficient pentru bunul mers al societăţii. Românii au nevoie de legi bune, care să vină în sprijinul lor, şi nu să-i împovăreze. Numai făcând parte dintr-un partid poţi să contribui la promovarea unei politici realiste, în folosul celor mulţi.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 JUDEȚE. Rezultatele pe județe

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUCUREȘTI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUCUREȘTI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ALBA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ALBA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ARAD. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ARAD

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ARGEȘ. Ce au promis candidații

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BACĂU. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BACĂU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BIHOR. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BIHOR

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BISTRIȚA-NĂSĂUD. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BISTRIȚA-NĂSĂUD

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BOTOȘANI. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BOTOȘANI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRAŞOV. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRAŞOV

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUCUREȘTI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUCUREȘTI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUZĂU. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUZĂU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CARAŞ-SEVERIN. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CARAŞ-SEVERIN

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CĂLĂRAŞI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CĂLĂRAŞI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CONSTANŢA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CONSTANŢA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CLUJ. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CLUJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 COVASNA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 COVASNA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DÂMBOVIŢA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DÂMBOVIŢA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DOLJ. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DOLJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GALAȚI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GALAȚI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GIURGIU. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GIURGIU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GORJ. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GORJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HARGHITA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HARGHITA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HUNEDOARA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HUNEDOARA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IALOMIȚA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IALOMIȚA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IAȘI. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IAȘI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ILFOV. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ILFOV

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MARAMUREȘ. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MARAMUREȘ

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI. Primele ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MEHEDINȚI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MUREŞ. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MUREŞ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 NEAMȚ. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 NEAMȚ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 OLT. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 OLT

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 PRAHOVA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 PRAHOVA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SATU MARE. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SATU MARE

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SĂLAJ. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SĂLAJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SIBIU. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SIBIU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SUCEAVA. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SUCEAVA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TIMIŞ. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TIMIŞ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN. Scor uriaș. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TULCEA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TULCEA. Ce au promis candidații

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VASLUI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VASLUI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA. Ce au promis candidații la ALEGERI PARLAMENTARE 2016


 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE VÂLCEA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE VASLUI alegeri parlamentare 2016 rezultate tulcea ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE TIMIȘ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE TELEORMAN alegeri parlamentare 2016 rezultate suceava alegeri parlamentare 2016 rezultate sibiu alegeri parlamentare 2016 rezultate salaj alegeri parlamentare 2016 rezultate satu-mare alegeri parlamentare 2016 rezultate prahova alegeri parlamentare 2016 rezultate olt alegeri parlamentare 2016 rezultate neamt ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MUREȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate mehedinti ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MARAMUREȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate ilfov ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE IAȘI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE IALOMIȚA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE HUNEDOARA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE HARGHITA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE GORJ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE GIURGIU ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE GALAȚI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE DOLJ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE DÂMBOVIȚA alegeri parlamentare 2016 rezultate covasna ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CONSTANȚA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CLUJ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CĂLĂRAȘI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CARAȘ-SEVERIN alegeri parlamentare 2016 rezultate buzau ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BRĂILA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BRAȘOV ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BOTOȘANI alegeri parlamentare 2016 rezultate bistrita alegeri parlamentare 2016 rezultate bihor alegeri parlamentare 2016 rezultate bacau ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE ARGEȘ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE ARAD alegeri parlamentare 2016 rezultate alba exit-poll diaspora exit-poll 2016 exit-poll alegeri parlamentare 2016 exit-poll alegeri parlamentare exit-poll rezultate alegeri parlament rezultate alegeri camera deputatilor rezultate alegeri senat REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 rezultate alegeri parlamentare rezultate alegeri alegeri parlamentare 2016 alegeri parlamentare exit poll bucuresti exit poll vrancea exit poll valcea exit poll vaslui exit poll tulcea exit poll timis exit poll teleorman exit poll suceava exit poll sibiu exit poll salaj exit poll satu-mare exit poll prahova exit poll olt exit poll neamt exit poll mures exit poll mehedinti exit poll maramures exit poll ilfov exit poll iasi exit poll ialomita exit poll hunedoara exit poll harghita exit poll gorj exit poll giurgiu exit poll galati exit poll dolj exit poll dambovita exit poll covasna exit poll constanta exit poll cluj exit poll calarasi exit poll caras-severin exit poll buzau exit poll braila exit poll brasov exit poll botosani exit poll bistrita exit poll bihor exit poll bacau exit poll arges exit poll arad exit poll alba exit-poll diaspora exit-poll 2016 exit-poll alegeri parlamentare 2016 exit-poll alegeri parlamentare exit-poll rezultate alegeri parlament rezultate alegeri camera deputatilor rezultate alegeri senat REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 rezultate alegeri parlamentare rezultate alegeri alegeri parlamentare 2016 alegeri parlamentare REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 rezultate alegeri parlamentare alegeri parlamentare alegeri parlamentare 2016 rezultate alegeri rezultate alegeri parlamentare REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 rezultate alegeri senat rezultate alegeri camera deputatilor rezultate alegeri parlament exit-poll exit-poll alegeri parlamentare exit-poll alegeri parlamentare 2016 exit-poll 2016 exit-poll diaspora exit poll alba exit poll arad exit poll arges exit poll bacau exit poll bihor exit poll bistrita exit poll botosani exit poll brasov exit poll braila exit poll buzau exit poll caras-severin exit poll calarasi exit poll cluj exit poll constanta exit poll covasna exit poll dambovita exit poll dolj exit poll galati exit poll giurgiu exit poll gorj exit poll harghita exit poll hunedoara exit poll ialomita exit poll iasi exit poll ilfov exit poll maramures exit poll mehedinti exit poll mures exit poll neamt exit poll olt exit poll prahova exit poll satu-mare exit poll salaj exit poll sibiu exit poll suceava exit poll teleorman exit poll timis exit poll tulcea exit poll vaslui exit poll valcea exit poll vrancea exit poll bucuresti alegeri parlamentare alegeri parlamentare 2016 rezultate alegeri rezultate alegeri parlamentare REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 rezultate alegeri senat rezultate alegeri camera deputatilor rezultate alegeri parlament exit-poll exit-poll alegeri parlamentare exit-poll alegeri parlamentare 2016 exit-poll 2016 exit-poll diaspora REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ALBA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ARAD REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ARGES REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BACAU REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BIHOR rezultate alegeri parlamentare 2016 bistrita REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BOTOSANI REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRASOV REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRAILA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUZĂU REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CARAŞ-SEVERIN REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CALARASI REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CLUJ REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CONSTANTA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 COVASNA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DÂMBOVIŢA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DOLJ REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GALATI REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GIURGIU REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GORJ REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HARGHITA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HUNEDOARA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IALOMITA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IASI rezultate alegeri parlamentare 2016 ilfov REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MARAMURES rezultate alegeri parlamentare 2016 mehedinti REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MURES REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 NEAMT REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 OLT REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 PRAHOVA rezultate alegeri parlamentare 2016 satu-mare REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SALAJ REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SIBIU REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SUCEAVA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TIMIŞ REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TULCEA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VASLUI REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VALCEA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA rezultate alegeri parlamentare 2016 bucuresti
Parteneri
x close