Știri Antena 3 CNN din 2020 | Pagina 253

Știri Antena 3 CNN din 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 253

32956 articole
  • Actualitate
    08 Oct, 00:01
    Masca a devenit obligatorie în patru localități din Sibiu și pe o distanță mai mică de 100 de metri în apropierea școlilor. Decizia a fost adoptată de Comitetul pentru Situaţii de Urgență și a intrat în vigoare de miercuri dimineață, timp de două săptămâni. Nu toți însă se conformează noilor reglementări, așa că polițiștii au ieșit pe străzi pentru a-i convinge pe oameni să respecte regulile sanitare.
    masca obligatorie localitati din sibiu

    Masca de protecție va fi obligatorie în patru localităţi din Sibiu

  • Politică
    08 Oct, 00:00
    Senatorul PSD Lucian Romașcanu a reacționat, miercuri seară, după ce Klaus Iohannis a asemănat Partidul Social Democrat cu pandemia de coronavirus. Șeful statului a afirmat în timpul conferinței de la Palatul Cotroceni că atacat PSD pentru că acest partid atacă societatea, în timp ce COVID-19 atacă sănătatea oamenilor.
    lucian romascanu klaus iohannis psd covid19

    Replica lui Lucian Romașcanu după ce Iohannis a asemănat PSD cu pandemia de COVID-19

  • Actualitate
    07 Oct, 23:41
    Victor Ponta a declarat, miercuri seară, că PNL i-a propus să se „alieze” pentru a forma majorități în consilii județene, consilii locale și în municipii. Liderul Pro România a precizat că aceste alianțe vor fi posibile "de la caz la caz".
    victor ponta pro romania pnl alianta

    Victor Ponta: Pro România și PNL, aliați în anumite județe

Filtru articole


Resetează
x close