Știri Antena 3 CNN din Septembrie 2020 | Pagina 27

Știri Antena 3 CNN din Septembrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 27

1985 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    23 Sep, 20:00
    Locuitorii sectorului 2 al Capitalei vor putea cumpăra din pieţe cele mai proaspete, naturale, și totodată şi cele mai ieftine produse agro-alimentare. Asta promite candidatul PPU SL pentru primărie, Neculai Onțanu,cel care este gata să implementeze programul piețe Eco şi ieftine, dacă va fi reales primar al sectorului 2. Fostul edil susţine că speculanţii din piețe vor dispărea şi în locul lor, ţăranii şi fermierii îşi vor putea vinde produsele româneşti.
    veste buna pentru locuitorii sectorului 2 al capitalei anuntul facut de neculai ontanu

    Veste bună pentru locuitorii sectorului 2 al Capitalei! Anunţul făcut de Neculai Onțanu

  • Actualitate
    23 Sep, 19:45
    În funcție de numărul de cazuri, este posibil ca o formă de control să fie introdusă la intrarea în țară, a declarat miercuri, președintele Klaus Iohannis. Întrebat în cadrul conferinței de presă dacă ar fi oportună introducerea obligatorie a testărilor la intrarea în țară, președintele Klaus Iohannis a declarat că o decizie în acest sens nu a fost luată.
    ar putea fi introduse teste covid 19 la intrarea in tara raspunsul lui klaus iohannis

    Ar putea deveni obligatorii testele COVID-19 la intrarea în țară? Răspunsul lui Klaus Iohannis

x close